Jul 26, - Velkommen til min guide; sådan giver du det perfekte blowjob! Jeg vidste han gerne ville have et blowjob, men jeg var skide bange! Det der (for mig) gør sex ekstra godt, er hvis fyren teaser lidt, kører i nogle forskellige. Nov 23, - Det gode blowjob kan være svært. Vil du gerne være bedre til at sutte pik? Med denne guide får du gode råd til at give din partner et. Hvis du vil have ham til at komme hurtigt, så lad din tunge glide rundt om pikhovedet og ind i rillen i overgangen. Ved den berøring kan de fleste mænd ikke. Sep 29, - Vi har ingen idé om, hvordan det føles at få et blowjob. Hvordan giver jeg det perfekte blowjob? Sex. Sådan giver du det perfekte blowjob Han kan sagtens mærke, hvis det er noget, du bare skal have overstået, så læg Inden du tager den i munden, så fugt dine læber, og få godt med spyt i munden.

Sådan giver du det perfekte blowjob

Sådan giver du et godt blow jeg vil have fisse Så jo mere du nyder det, du gør ved ham, og han både kan høre og se det på dig, jo mere frækt er det for ham. Sug en uinteresseret pik glad. Start med din egen finger. Placer ham i en stilling, hvor du har kontrollen, så han ikke kan presse på.

Fyret for kanelsnegl: Her laver hun Eiffeltårnet, der går ud på, at hun masserer pikken opad. I mumler og forstår ikke hinanden.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail