Kvinder | 26,9K. De fyrer op under den i Aallern' - Den ucensurerede Snapchat konkurrent Yeti har ramt Altså som i sex, drugs og trap-musik? Det gør der! [Galleri] · Snapchats nye opdatering gør det lettere at gemme de frække snaps! En pige som har lyst til hyggelig snapchat??:P -Skriv Klart bare skriv i en besked Så kan du lige få mit snapnavn:) Skriv en privat bedsked for fræk snap. Er en liderlig fyr på 22 som søger nogle dejlige piger/kvinder til sex, tager ik Kun aftale sms og snap ingen fræk i snap kun aftale møde og ingen sted skal. Hej det her er et spørgsmål til jer piger hvordan har i det med at sende frække snapchat eller i det hele taget frække billeder er det noget i kan.

Kylie Jenner i undertøj og Justin Bieber uden T-shirt på. Sådan er vi vant til at se dem på Snapchat, men snart er det slut. KONKURRENCE. Kvinder | 26,9K. De fyrer op under den i Aallern' - Den ucensurerede Snapchat konkurrent Yeti har ramt Altså som i sex, drugs og trap-musik? Det gør der! [Galleri] · Snapchats nye opdatering gør det lettere at gemme de frække snaps! Hvordan ved man, hvem folk er på snapchat?

Altså kan man lave Er det kun kvinder og eller også frække snaps fra en fyr? Håber på det.

Snapchat lukker ned for frække billeder

Hey Hot. Kender i nogen frække snapchattere derude, som man bare MÅ følge? Skriv gerne om det er en dreng eller pige som står bag. Kylie Jenner i undertøj og Justin Bieber uden T-shirt på.

Sådan er vi vant til at se dem på Snapchat, men snart er det slut. KONKURRENCE. Hvordan ved man, hvem folk er på snapchat? Altså kan man lave Er det kun kvinder og eller også frække snaps fra en fyr? Håber på det.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail