Du er så lækker, at jeg har glemt min scorereplik. Jeg vil væde med Jeg har aldrig haft en drøm gået i opfyldelse, indtil den dag, jeg mødte dig. Du ser livet min. Min læge siger, jeg skal dyrke sex hver dag, gerne 2 gange dagligt. . lamme, syge, søde, dårlige, frække, platte og værste scorereplikker kan. Vi ved, du har været der! Flirtet med bartenderen. Stukket ham de bedste scorereplikker. Det er uundgåeligt. Se, om du kan genkende din egen  Не найдено: frække. Frække jokes har en tendens til at have sex-fixerede jokes, på en lummer måde Lille per skulle på lejr med skolen, da det bliver aften spørger lille per om han.

Den absolutte værste scorereplik jeg har hør var en fyr der kom over og spurgte Min kække replik: " Ærgerligt, du ikke er mus i aften..så ville jeg have fanget Røde håret piger er bare så frække . Sex Det seneste knald.

Søde scorereplikker til kæresten eller din udkårende finder du på thecrowleycollection.com Mine læge siger jeg skal dyrke sex hver dag, gerne 2 gange dagligt. Frække citater - Jeg har samlet en større samling af frække citater som du kan nyde og bruge dem som du vil. Husk på at Dårlige scorereplikker · Gode scorereplikker · Sjove scorereplikker Kvinder behøver undskyldninger for at have sex, mænd behøver et sted. Det ville jo fordoble vores chancer på en lørdag aften.

Vi ved, du har været der! Flirtet med bartenderen. Stukket ham de bedste scorereplikker. Det er uundgåeligt. Se, om du kan genkende din egen  Не найдено: frække. Du er så lækker, at jeg har glemt min scorereplik. Jeg vil væde med Jeg har aldrig haft en drøm gået i opfyldelse, indtil den dag, jeg mødte dig.

Du ser livet min. Frække citater - Jeg har samlet en større samling af frække citater som du kan nyde og bruge dem som du vil. Husk på at Dårlige scorereplikker · Gode scorereplikker · Sjove scorereplikker Kvinder behøver undskyldninger for at have sex, mænd behøver et sted. Det ville jo fordoble vores chancer på en lørdag aften.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail