Mar 20, - Fra Sanne Søndergaards 'Mandehader? Et show om at være alt for glad for pik'. Download showet på thecrowleycollection.com Jun 2, - Jeg har efterfølgende fået mail fra mænd, som er decideret vrede på mig, fordi jeg opfordrer kvinder til at have hår på fissen. Det vidner jo bare. på fissen så når jeg slikker hende får jeg de her rigtige lange hår i jeg holder mig altid meget ren på lige dette område vil da have at det er. Det er seriøst de færreste der kan holde deres fisse helt glatbarberet i mere jeg vil personligt hellere have lidt hår end røde knopper thecrowleycollection.comg: missen ‎| ‎Must include: ‎missen.

Hjælp, hvad skal jeg stille op med håret? | thecrowleycollection.com

Jer der siger man ligner en lille pige uden hår på fissen, I fjerner vel heller ikke I teorien er det vel egentlig for kærestens skyld, for ville føle mig alt for ulækker Forstår heller ikke dem, der siger deres mand SKAL have hår.

May 1, - Fissen bliver mere følsom uden pels, og det virker mere hygiejnisk for mig, Min erfaring er, at fyre under de 30 helst vil have glatte fisser, mens dem over . Jeg fjerner kønsbehåring, dels fordi det er pænest uden hår under. Men det er min fisse, og jeg nægter at ligne et 7-årig pige. Jeg trimmer bare, så der er en lille dusk af centimeter korte hår, men jeg synes det er så ubehageligt at være helt glat. Jeg tror der er mange der aller-allerhelst vil have den helt glat.

Men det er min fisse, og jeg nægter at ligne et 7-årig pige. Jeg trimmer bare, så der er en lille dusk af centimeter korte hår, men jeg synes det er så ubehageligt at være helt glat. Jeg tror der er mange der aller-allerhelst vil have den helt glat.

Det er seriøst de færreste der kan holde deres fisse helt glatbarberet i mere jeg vil personligt hellere have lidt hår end røde knopper thecrowleycollection.comg: missen ‎| ‎Must include: ‎missen. på fissen så når jeg slikker hende får jeg de her rigtige lange hår i jeg holder mig altid meget ren på lige dette område vil da have at det er.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail