Aug 9, - Massage af Yoni med Lingam. I tantra “trænger manden ikke ind i kvinden”. Kvinden ses som et tempel, og “man trænger ikke ind i et tempel”. May 7, - Jeg er mand, overvejende heteroseksuel og har i mange år beskæftiget mig med tantramassage. Først som udøver og sidenhen som. I Tantra Templet giver de massage til både mænd og kvinder, men der gives ikke lingam massage (penismassage) til mænd, hvorimod kvinder godt kan få Yoni. Oplev en forførende tantra massage og tag ideer med hjem. sensitivitet og øge din modtagelighed overfor energier og nydelse under den erotiske akt. Behandlingen for mænd foregår med enten 1 eller 2 kvindelige massører efter eget valg.

May 7, - Jeg er mand, overvejende heteroseksuel og har i mange år beskæftiget mig med tantramassage. Først som udøver og sidenhen som. Tantramassage for Kvinder En tantramassage er som en rejse ind i dig selv, gennem Men vi lever i et samfund hvor unge kvinder ikke bliver undervist i hvordan de kan Massagen og berøringen hjælper med at åbne for din erotiske energi og med at Yonimassage er en blid og respektfuld massage af din yoni (vagina).

Tantramassage eller tantrisk massage er et møde, hvor du er i centrum, hvor du fuldt og ubetinget skal modtage og nyde. Der er intet mål, intet vi skal, blot nyde.

Tantra Massage for mænd | GO DREAM Oplevelsesgaver

Tantra massage mænd: Sensuel, nærværende og kærlig helkropsmassage hvor jeg og krop (body-to-body), inviteres du til at mærke din egen erotiske energi. Feb 17, - Tantramassage for kvinder - en genvej til (selv)kærlighed det er muligt, du får orgasme, men tantra handler faktisk om at udsætte orgasmer.

May 7, - Jeg er mand, overvejende heteroseksuel og har i mange år beskæftiget mig med tantramassage. Først som udøver og sidenhen som.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail