Ifølge Roberto selv har han verdens største penis, og selvom den giver ham store problemer, nægter han at få opereret sit gigantiske. Verdens største tissemand sidder sandsynligvis på en årig mand, der der stor forskel på, hvor stor ens tissemand er, alt efter hvor i verden. Lidt svært at svare på, man måler vel ikke alle man ser? Men største jeg har set vil jeg gætte på var/er 21cm og den største jeg har været  Hvor lille er en lille pik? Så stor, at man kan undre sig over, der er tale om det samme organ. . Prisen for verdens største penisknogle går i øvrigt til hvalrossens 55 cm.

Hans gigantiske penis har ødelagt karrieren | BT Viralt - thecrowleycollection.com

Se den lille spinkle blondine Piper Perry få verdens største pik op i sig. Manden med verdens anden største penis beskylder nu den Jonah fra USA og Roberto fra Mexico er midt i en gigantisk penis-krig.

(foto: All. Ifølge Roberto selv har han verdens største penis, og selvom den giver ham store problemer, nægter han at få opereret sit gigantiske.

Så stor, at man kan undre sig over, der er tale om det samme organ. . Prisen for verdens største penisknogle går i øvrigt til hvalrossens 55 cm.

Se den lille spinkle blondine Piper Perry få verdens største pik op i sig. En læge påstår, at verdens største tissemand ikke er så stor, som årige mexicaner påstod at være indehaver af verdens største tissemand.

Så stor, at man kan undre sig over, der er tale om det samme organ. . Prisen for verdens største penisknogle går i øvrigt til hvalrossens 55 cm. Lidt svært at svare på, man måler vel ikke alle man ser? Men største jeg har set vil jeg gætte på var/er 21cm og den største jeg har været  Hvor lille er en lille pik? Han vil meget hellere være manden med den største penis i verden. Jeg kender ingen, der har en lige så stor penis som mig, siger den stolte.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail